Spørsmål og svar

Hvis du ikke finner svar her, kan du gå til kontaktsiden for å sende oss en e-post. E-post besvares hver dag, også i helger.

Du kan også ta kontakt via chat her på nettsiden, eller på facebook.

Hva er vitsen med regnskapssjekken?

Svar: Stadig flere foretak ønsker å føre sine egne regnskaper. Derfor har vi utviklet denne tjenesten, slik at de foretakene som ønsker å føre regnskapet selv, skal kunne gjøre dette med viten om at de når som helst kan bestille en gjennomgang av regnskapet fra et regnskapskontor dersom de føler seg usikre/ønsker bekreftelse på at regnskapet leverer opp til kravene i norske regler og lover. Les denne artikkelen.

Jeg har glemt innloggingen min til Altinn?

Svar: Les denne artikkelen.

Hvem er Foras Drift AS?

Svar: Foras Drift AS er et autorisert regnskapsbyrå som ønsker å levere fremtidsrettede tjenester som tilpasses etter kundenes behov. Foras Drift AS håndterer behandlingen av regnskapssjekker på vegne av regnskapssjekken.no. Du kan lese mer om hvem vi er her.

Får jeg pengene igjen hvis jeg ikke er fornøyd?

Svar: Tjenesten leveres i henhold til kjøpsvilkårene, som du aksepterer når du bestiller. Vi gir ikke refusjon med mindre det er klart at Foras har gjort en alvorlig feil, eller at vi ikke klart å levere hele den avtalte tjenesten på grunn av feil fra Foras sin side. I slike tilfeller er erstatningen begrenset til Tjenestens salgssum. Kjøpsvilkårene kan du lese her.